Als ik mijn missc heel kort en krachtig moet benoemen is het niet meer dan:

"Ik geloof in een mooiere wereld!"

Door deze krachtige zin werd Missc dan ook geboren, deze overtuiging heeft mij   geïnspireerd om natuurlijke producten te maken die veilig zijn voor mens, dier en milieu.

Waarschijnlijk vraag je jou nu af, wie deze persoon is achter Missc?

Awel dat ben ik!

Steffi, geboren in '93, dog en kat mom en stapelverliefd op mijn partner Chris. Ik ben gek op natuur en dier en hou van gezelligheid, wijntjes en veel lachen.

Eigenlijk was ik van jongs af steeds creatief bezig. Zo kon ik mezelf uren bezig houden met tekenen, knutselen en kleine flesjes vullen met gekleurd zout! Met ouder te worden, te studeren en later alleen te gaan wonen vergat ik soms hoeveel vreugde en voldoening ik ervaarde tijdens mijn creatieve avonturen. In 2021 herontdekte ik mezelf, ik ging opnieuw creatief aan de slag en ik groeide. Wat was het heerlijk om als persoon te groeien.

       

En zo begon het mooie verhaal van Missc.

Het is dan ook een creatief merk met een overvloed aan liefde en passie. Alle producten die je bij Missc vindt, zijn handgemaakt in eigen huis, op plantaardige basis en bovendien vegan! Ik probeer eveneens de producten zo zuiver mogelijk te houden. Hierdoor werk ik uitsluitend met essentiële ingrediënten.

Want wij maken meer dan een kaars en gemaakt met een missie.

         

 Veel liefs

Steffi